Βοήθεια για τους περιθάλποντες άτομα με άνοια

3/7/2016 - pfa editor

Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε ADI-Booklet-Help-for-caregivers-EL

Η Παγκόσμια Εταιρεία Νόσου Alzheimer (ADI), σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών (Alzheimer Hellas) σχεδίασαν και μετέφρασαν στα ελληνικά τον ανανεωμένο οδηγό Βοήθεια για τους περιθάλποντες ατόμων με άνοια, ένα σημαντικό εγχειρίδιο με πρακτικές συμβουλές για τους περιθάλποντες και τις οικογένειες ατόμων με άνοια και συγγενείς διαταραχές.

Το κόστος της μετάφρασης, παραγωγής και διάθεσης του οδηγού στο ελληνικό κοινό καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση (www.latsis-foundation.org) και το Κοινωφελές Ίδρυμα ΤΙΜΑ  (www.timafoundation.org). Σκοπός του έργου αυτού είναι η δωρεάν διάθεση του οδηγού σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες αλλά και σε πληθυσμούς που βρίσκονται μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η διανομή του οδηγού θα πραγματοποιείται και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών (www.alzheimer-federation.gr), ένα δίκτυο των Εταιρειών Alzheimer σε όλη την Ελλάδα.

Ο οδηγός είναι διαθέσιμος ήδη ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών (www.alzheimer-federation.gr) και της Alzheimer Hellas (www.alzheimer-hellas.gr).







pfa editor











©2021 . Praxisgemeinschaft für Psychotherapie Hippocampus Gerontologische Praxis München